Salgsvilkår

LEVERING OG REKLAMASJON:
ERJ interiør ønsker å levere pakker så fort som mulig til mottaker og vi sender pakkene innen 1-2 arbeidsdager, produkter fra Mari Rønning og Heen Heen i løpet av 1-7 arbeidsdager. Om vi av en grunn ikke får sendt pakken i løpet av dette tidsrommet vil vi sende mail til mottaker og informere om dette. Husk at det går tid fra vi sender pakken til den er hos deg.

Om du mottar en skadet pakke send oss informasjon på [email protected], med bilder av produkter og emballasje både fra utsiden og innsiden. Send også med kundenummer/ordrenummer, og ta vare på emballasje og varer til du hører fra oss igjen slik at vi kan finne best mulig løsning. Vi står for utgifter ved feil på varer.

Pakker som ikke blir hentet innen 14 dager sendes tilbake til oss. Kjøper får pengene tilbake for varene, men et gebyr på 300,- trekkes fra den opprinnelige kjøpssummen.
Angreretten gjelder normalt ikke for disse varene.

Det er 2 års reklamasjonsrett.

Har du flere spørsmål: [email protected]

ANGRERETT:
Angrer du på ditt kjøp må du sende oss en mail på [email protected] med informasjon om returen innen 14 dager fra du mottar pakken. Kjøper står for frakt ved retur på 100,- og den trekker vi fra når vi refunderer pengene, returlapp sendes på mail til kjøper om pakken skal returneres. Pakken må være sendt til oss senest 14 dager etter mail er sendt.
Du finner angrerettskjema nederst på denne siden, send dette utfylt med pakken tilbake.

Husk å sende returen på en forsvarlig måte slik at den ikke blir ødelagt på fraktveien. Om varer/orginalemballasje er ødelagt når vi mottar den kan vi ikke refundere pengene ettersom vi ikke kan selge disse til noen andre. Orginalemballasje skal ikke teipes og må beskyttes ved retur.

Sender du pakker i retur med postoppkrav henter vi den ikke ut og den går tilbake til deg som kunde, og du må stå for disse utgiftene.

Du får penger for varene tilbake på din konto få dager etter vi har mottatt din retur om alt er i orden.

PERSONVERN:
ERJ interiør registrert på adressen Hovslagerveien 38 A, 1712 Grålum er ansvarlige for opplysninger du deler.

-Personopplysninger du deler med oss er kun for at vi skal kunne kontakte deg angående ordren din og frakte den til deg. Vi deler aldri informasjonen du gir oss med en tredjepart utover dette.
-Det er alltid frivillig å dele opplysningene dine med oss.
-Du har alltid rett til å få innsyn i informasjonen vi har om deg og du har mulighet til å rette disse.

Les mer om personvern

BETALING:
Kortbetaling: Visa og Mastercard.
Faktura: Betal innen 14 dager gratis eller utsett betaling med et lite gebyr.
Delbetaling: Del opp betalingen.

Alle våre priser er oppgitt i NOK inkludert MVA.

ANGRERETTSKJEMA FINNES HER

ERJ interiør AS org.nr 920 702 228 MVA