Personvernerklæring

 

ERJ Interiør AS er behandlingsansvarlig for behandling av våre kunders personopplysninger. Når du bruker nettsiden eller er i kontakt med ERJ Interiør vil behandlingsansvarlig behandle personopplysninger om deg. Her finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Når samler vi inn informasjon?

  • Butikken: For å gjennomføre et kjøp på erjinterior.no trenger vi navn, adresse mobilnummer og e-postadresse. Dette trenger vi for å kunne sende bestillingen til rett adresse, oppdatere deg om bestillingens status samt kontakte deg angående din ordre. Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og eventuell returhåndtering. Denne informasjonen lagres hos oss i 10 år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn.
  • Kundeklubb: Etter samtykke fra deg sender vi deg nyhetsbrev, for å gjøre dette må vi lagre e-postadressen din. Vi bruker MailChimp som leverandør og har databehandleravtale med MailChimp.
  • Venteliste: For å kunne varsle deg om når et produkt er tilbake på lager, tar vi vare på din e-postadresse frem til varsel er sendt ut. Din e-postadresse vil aldri lagres eller benyttes utover denne funksjonen.
  • Besvare henvendelser: Når du sender en henvendelse til oss gjennom vårt kontaktskjema eller via e-post vil vi ta vare på de personopplysninger som følger henvendelsen.

Utlevering av personopplysninger til andre parter

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

ERJ Interiør bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

  • CloudWays: Server for nettsiden
  • Google: E-post, nettsideanalyse, skylagring
  • Facebook: Annonsering på Facebook
  • MailChimp: Nyhetsbrev

 Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningen ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på www.datatilsynet.no

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende en e-post til [email protected] med emne «Personopplysninger». Vi svarer på din henvendelse så fort som mulig og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter ovenfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende en e-post til [email protected]  med emne «Trekke samtykke».

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no

Endringer

Hvis det skulle skje endringer av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på denne siden.

Informasjonskapsler

En Informasjonskapsel er en tekstfil som sendes fra en webside, til din datamaskin der den blir lagret enten i minnet (session cookies) eller som en liten tekstfil (tekstbaserte cookies). Vi benytter begge disse typene. Sesjon cookies benyttes for å lagre innloggingsinformasjon samt din handlevogn når du navigerer deg rundt på våre sider.

Hvis nettleseren din er innstilt på å ikke akseptere cookies, har du ikke mulighet til å bestille varer hos oss.

 

Cookie Formål Om Databehandler
woocommerce_cart_hash woocommerce_items_in_cart wp_woocommerce_session_ Butikkfunksjonalitet De to første informasjonskapslene inneholder informasjon om handlekurven som helhet og hjelper WooCommerce vite når handlekurvdataene endres.

wp_woocommerce_session_ inneholder en unik kode for hver kunde slik at den vet hvor du finner kurvdataene i databasen for hver kunde. Ingen personlige opplysninger lagres i disse informasjonskapslene.

ERJ Interiør AS
MCPopupClosed
MCPopupSubscribed
_AVESTA_ENVIRONMENT
Påmeldingsskjema
til Kundeklubb
Informasjonskapslene fra MailChimp
Mer informasjon finnes hos MailChimp
MailChimp
_gid
_gat
_gali
_ga
Analyse Informasjonskapslene fra Google Analytics samler inn anonymisert data over bruksmønstre og aktiviteter som blir gjort på nettsiden. Mer informasjon finnes hos Google Google Analytics
__cfduid Sikkerhet Informasjonskapsl som kreves for å gi slippe deg gjennom brannmuren til Cloudflare. Mer informasjon hos CloudFlare Cloudflare
ct Varslig dersom informasjonskapsler
er deaktivert
Bekrefte at informasjonskapseler er aktivert i brukerens nettleser EJR Interiør AS