Om oss

Vi er en familiebedrift som drives av samboerparet Elisabeth R Jakobsen og Mats L Berntsen. Arbeidet med butikken startet tidlig i 2017 og etter mye hard jobbing kunne www.erjinterior.no endelig åpnes for kunder 6. august 2017. Siden den gang har vi vokst og vi finner stadig nye merker og produkter vi fyller butikken med. Vi faller alltid for gode materialer og fine overflater og vet at våre produkter er noe du vil ha i ditt hjem år etter år. God service og fornøyde kunder er vår lidenskap og vi gjør alltid det vi kan for at du skal få en god opplevelse. Du kan alltid kontakte oss på mail, men vi svarer deg gjerne både på Instagram og Facebook hvor vi alltid er tilgjengelig.

Elisabeth (23) har ansvaret for den daglige driften som innebærer lagerarbeid, kundebehandling, innkjøp, sosiale medier og mye mer. Med fotoutdanning er hun vår faste fotograf og tar produktbilder og reklamebilder.

Mats (22) har laget hele nettsiden og mellom jobben som webutvikler og IT-studier finner han stadig noe han kan forbedre på siden. Han er opptatt av smarte, enkle og lekre løsninger som vi håper dere setter pris på når dere handler hos oss.