Coming home

Aida

DBKD

Ditte Fischer

Felius Design

Felius Design består av stilrene sesongprodukter man skal kunne ta frem år etter år. Dansk design som passer perfekt med den enkle nordiske stilen. Personen bak produktene og merket er Kristoffer Fabricius Mejer.

JulPåske Alt fra Felius DesignLeverandørens hjemmeside

Freywood

Freywood er et norsk firma som designer interiørartikler. Disse håndlages av håndverkere og attføringsbedrifter i Norge. De er opptatt av at produktene er bærekraftige og av høy kvalitet, som vises både på produktene og innpakningen.

Dekor Alt fra FreywoodLeverandørens hjemmeside

Gurilla

Heen Heen

Heen Heen drives av ekteparet Nicoline og Oddvar Heen. De designer og produserer kvalitetsmøbler med et stort fokus på miljøet. Gjennom samarbeid med parketater, vedlikeholdsentreprenører og lokale bønder har de tilgang på løvtrær av høy kvalitet. Disse blir til fantastiske designmøbler på Spinneriet i Tistedalen.

Møbler Alt fra Heen HeenLeverandørens hjemmeside

Ida Våg

Ida Våg er en norsk illustratør og er kjent for de vakre digitale tegningene sine. De er så gode at de kan bli forvekslet med fotografier. Illustrasjonene har et mangfold av farger og motiver sånn at du kan finne noe som passer i ditt hjem.

Plakater Alt fra Ida VågLeverandørens hjemmeside

Kristina Dam

Mari Rønning

Mari Rønning er en norsk kunstner. Maleriene hennes er abstrakte og passer til alle stilarter, de gjør hver eneste vegg praktfull. Vi har flere størrelser slik at du finner det som passer perfekt hos deg.

Kunst Alt fra Mari RønningLeverandørens hjemmeside

Nordahl Konings

Christopher Nordahl Konings er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Merket Nordahl Konings ble etablert i 2017 som et resultat av hans lidenskap for både interiørdesign og klokker. Siden da har konseptet blitt utviklet til en rekke klokker med et minimalistisk design.

Klokker Alt fra Nordahl KoningsLeverandørens hjemmeside

NUR

Semibasic

Twelvedots