Coming home

Aida

DBKD

Ditte Fischer

Felius Design

Felius Design består av stilrene produkter man skal kunne ta frem år etter år. Dansk design som passer perfekt med den enkle nordiske stilen. Personen bak produktene og merket er Kristoffer Fabricius Mejer. Flott dekorasjon til feiring og høytider.

Jul Alt fra Felius DesignLeverandørens hjemmeside

Freywood

Freywood er et norsk firma som designer interiør som håndlages av håndtverkere og attføringsbedrifter i Norge. De er opptatt av at produktene er bærekraftige og av høy kvalitet, noe som ikke bare vises i produktene men også i innpakningen.

Dekor Alt fra FreywoodLeverandørens hjemmeside

Gurilla

Heen Heen

Heen Heen drives av ekteparet Nicoline og Oddvar Heen. De designer og produserer kvalitetsmøbler med et stort fokus på miljøet. Gjennom samarbeid med parketater, vedlikeholdsentreprenører og lokale bønder har de tilgang på løvtrær av høy kvalitet som blir til fantastiske designmøbler på Spinneriet i Tistedalen.

Møbler Alt fra Heen HeenLeverandørens hjemmeside

Ida Våg

Ida Våg er en norsk illustratør og er kjent for de vakre digitale tegningene sine som er så gode at de kan bli forvekslet med fotografier. Illustrasjonene har et mangfold av farger og motiver og passer godt i de fleste hjem.

Plakater Alt fra Ida VågLeverandørens hjemmeside

Kristina Dam

Mari Rønning

Mari Rønning er en norsk kunstner. Maleriene hennes er abstrakte og passer til alle stilarter, de gjør hver eneste vegg praktfull. Vi har flere størrelser slik at du finner det som passer perfekt hos deg.

Kunst Alt fra Mari RønningLeverandørens hjemmeside

Nordahl Konings

NUR

Oppbevaring

Semibasic

Speil

Theory of Ink

Twelvedots