Salgsvilkår

LEVERING OG REKLAMASJON:
ERJ interiør ønsker å levere pakker så fort som mulig til mottaker og vi sender pakkene innen 1-3 arbeidsdager. Om vi av en grunn ikke får sendt pakken i løpet av dette tidsrommet vil vi om mulig sende mail til mottaker for å informere om dette. Husk at det kan gå litt tid før pakken kommer etter vi har sendt den.

Om du mottar en skadet pakke send oss informasjon på retur@erjinterior.no, med bilder av produkter og emballasje. Send også med kundenummer/ordrenummer, og ta vare på emballasje og varer til du hører fra oss igjen slik at vi kan finne best mulig løsning. Vi står for utgifter ved feil på varer.

Pakker som ikke blir hentet innen 14 dager sendes tilbake til oss. Kjøper får pengene tilbake for ordren, men et gebyr på 299,- trekkes fra den opprinnelige kjøpssummen.
Angreretten gjelder normalt ikke for disse varene.

Det er 2 års reklamasjonsrett.

Har du flere spørsmål: kundeservice@erjinterior.no

ANGRERETT:
Du finner angrerettskjema nederst på denne siden. Send dette med pakken tilbake. Du må også sende en mail til retur@erjinterior.no med informasjon om returen. Kjøper står for frakt ved retur, returlapp medfølger. Pakken må være hos oss senest 14 dager etter mottakelse.
Varene skal være i sin orginalemballasje og du kan ikke teipe/ødelegge denne. Pakken skal sendes med sporing av forsikringsgrunner.
Sender du pakker i retur med postoppkrav henter vi den ikke ut og den går tilbake til deg som kunde, og du må stå for disse utgiftene.
Du får penger for varene tilbake på din konto eller PayPal-konto få dager etter vi har mottatt din retur.

PERSONVERN:
ERJ interiør registrert på adressen Marcus Thranes gate 13, 1776 Halden er ansvarlige for opplysninger du deler.
-Personopplysninger du deler med oss er kun for at vi skal kunne kontakte deg angående ordren din og frakte den til deg. Vi deler aldri informasjonen du gir oss med en tredjepart utover dette.
-Det er alltid frivillig å dele opplysningene dine med oss.
-Du har alltid rett til å få innsyn i informasjonen vi har om deg og du har mulighet til å rette disse.

BETALING:
Kortbetaling: Hos oss kan du betale med Visa, Mastercard og Maestro-kort. Pengene blir trukket fra ditt kort umiddelbart ved et kjøp.
Vipps: Betal direkte med din Vipps-bruker.
Faktura: Blir tilgjengelig ved kjøp over 200 NOK og gir deg 14 dager betalingstid.
Delbetaling: Om du handler for over 1275 NOK kan du benytte deg av vår delbetalingsløsning, informasjon om renter og vilkår finner du i kassen når du skal velge alternativ.
PayPal: Du kan enten logge inn på din bruker eller betale direkte med kort gjennom PayPal.

Alle våre priser er oppgitt i NOK inkludert MVA.

ANGRERETTSKJEMA FINNES HER

ERJ interiør org.nr 918 481 559